Voorontwerp Bestemmingsplan Binnenstad

Het college van burgemeester en wethouders Nieuwegein heeft op 24 mei 2005 het voorontwerp (VO) bestemmingsplan Binnenstad opnieuw vrijgegeven voor inspraak en het zogenaamde ‘artikel 10 BRO overleg’. Dit is nodig omdat in de eerdere inspraakperiode een aantal onnauwkeurigheden in het VO bestemmingsplan Binnenstad zijn geconstateerd.

Het VO bestemmingsplan Binnenstad is inmiddels aangepast: zoveel mogelijk verbeteringen (ook op basis van inspraakreacties) zijn meteen doorgevoerd. De nieuwe inspraakperiode loopt van 2 juni tot en met 29 juni 2005. Op woensdag 8 juni van 20.00 tot 22.00 uur wordt hierover in de raadzaal van het gemeentehuis een inspraak- en informatieavond georganiseerd. Inspraakreacties die tussen 2 februari en 2 maart zijn ingediend blijven geldig en hoeven niet opnieuw ingebracht te worden. Nieuwe inspraakreacties moeten uiterlijk op 29 juni 2005 bij de gemeente binnen zijn.

De planning van de gemeente is er op gericht om het bestemmingsplan Binnenstad voor maart 2006 ter besluitvorming aan de gemeenteraad aan te bieden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk